Geef ons een like op facebook 

Verhuizing naar Lange Schaft 11

Onze praktijk gaat verhuizen!

Na alweer 10 jaar op de Cascademuur gaat onze praktijk op 4 maart verhuizen naar Lange Schaft 11

voor meer informatie klik HIER

Royal Canin Dental

Royal Canin

Royal Canin Dental brok is een waardevolle aanvulling (naast het tanden poetsen!) ter voorkoming van tandplak bij uw hond of kat. De brokken hebben een aangepaste grootte gerelateerd aan het ras van uw huisdier. Hierdoor zal uw dier beter moeten kauwen wat bijdraagt aan een betere gebitshygiëne. Tevens bevatten deze brokken een coating welke tandplak aanhechting helpt voorkomen.

Bij aankoop van een zak Royal Canin Dental ontvangt u een waardebon waarbij u tot EUR10,- korting ontvangt bij uw volgende aankoop Royal Canin Dental.

Houdt de website goed in de gaten voor meer acties!

Voorbeelden van terugkerende acties zijn gratis gebitscontroles in de Maand van het Gebit. Of het plaatsen van een chip bij uw huisdier en de registratie hiervan tegen gereduceerd tarief in de Chip Maand.

 

Specific voeding

Specific


Specific staat voor onderhouds en dieet voeding voor uw hond en kat van constante en gegarandeerde kwaliteit.

Bij aankoop van Specific voeding voor uw hond en kat ontvangt u een stempelkaart. Bij elke EUR5,-

besteding aan Specific ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart ontvangt u EUR7.50 korting op uw Specific aankoop.

 

Effipro Ontvlooïng

Effipro


Ontvlooïng van de kat dient maandelijks te gebeuren om besmetting met vlooien te voorkomen en te behandelen. Zowel eitjes, larven en pop stadia van de vlo bevinden zich in de omgeving van uw huisdier en zijn enkel met

herhaaldelijke maandelijkse behandelingen goed te bestrijden. Lees voor meer informatie onze adviesbrief Vlooien en Teken bij de Hond en Kat (link).

Effipro Spot On bestrijd effectief zowel de volwassen vlooien als teken op uw kat. Nu bij aankoop van een verpakking met 4 pipetten EUR2.50 retour op uw bankrekening.

 

 

Neem contact op

DAP Schonauwen
Cascademuur 24
3991 VP  HOUTEN
 
030 - 6352316

Route beschrijving
Mail ons